Vedosten vauhdissa

Sammakkoprinsessan oikovedosten luku alkaa olla loppusuoralla. Mielenkiintoista miten oma tuttuakin tutumpi tarina näyttäytyy kuin eri valossa kun se on aseteltu “kirjamuotoon”. Luonnollisesti sitä alkaa juuri tässä vaiheessa pohtimaan olisiko tuo asia pitänytkin tehdä noin ja tämä näin, mutta luulen, että tämä “kirjailijapaniikki” vähän niin kuin kuuluu asiaan. Onneksi on sentään vielä tämä lukukerta ennen kuin kirja menee painoon – sitten se kynsien pureminen alkaa oikein toden teolla! :-D

Olen myös alkanut suunnitella Sammakkoprinsessalle nettisivuja. Itse olen aina rakastanut kaikenlaista taustatietoa ja lisämateriaalia leffoista ja kirjoista joista pidän, joten tämä mielessäni olen koonnut kaikenlaista hauskaa tausta- ja nippelitietoa kirjasta ja sen henkilöistä. Sivuille tullee myös joitakin ladattavia juttuja. Sopivaa graafista asua vielä etsin, mutta eiköhän se jossain vaiheessa löydy.

Ai niin, Sammakkoprinsessan kansi on valmis ja siitä tuli tosi nätti. Ofelia sanoisi, “Superdupersöpö!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *