Virtuaalimuutto ja hiukkasen huumaa

Blogini teki virtuaalisen muuton tänään, ja sen kunniaksi sivu sai uuden visuaalisen ilmeen. Valitettavasti vanhempia postauksia putosi kyydistä muuton tohinassa, mutta eiköhän siitä selvitä.

Sammakkoprinsessan ilmestyminen on jo ihan nurkan takana. Toissapäivänä olin saada slaagin, kun tutkiskelin joululahja-asioissa Akateemisen Kirjakaupan nettisivujen nuortenkirjaosastoa ja bongasin sieltä Sammakkoprinsessan. Pitihän se Suomalainen Kirjakauppakin sitten tarkistaa… siellä, siellä se Ofelia on! Äitini innostui myös tutkimaan asiaa ja bongasi kirjan Satakirjastojen tietokannasta. Tuntuu epätodelliselta, mahtavalta, pelottavalta, hurjalta, upealta. Ihan pikkuisen annan itselleni aikaa ja mahdollisuuden tuulettaa, sillä tästä on haaveiltu niiiiiiin kauan. Sitten, hommat odottavat jatko-osan muodossa.

Ai niin, Sammakkoprinsessalla on nyt omat kotisivut osoitteessa www.sammakkoprinsessa.com. Saa käydä kurkkimassa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *