Päivitystä pukkaa…

Olen viime aikoina istunut nenä kässäreissä kiinni niin tiiviisti, etten ole ehtinyt edes blogata. No, olen toisaalta saanut valtavasti aikaankin: kaksi kässäriä alkaa olla maalilinjoilla, ja Operaatio Huulituli on mietintämyssyn alla. Pari uutta tarinaideaakin on pulpahtanut mieleeni. Annan niiden kuitenkin hautua vielä hetken, sillä kesällä olisi kiva ehtiä hiukan lomaillakin, varsinkin kun aion tehdä pari historian/arkeologian kesäkurssia netissä. Unelmana olisi jaksaa opiskella avoimessa yliopistossa töiden ohella, mutta saapa nähdä onnistuuko.

Pidin ensimmäisen kirja-arvontani jokin aika sitten, ja se sujui hyvin. Osallistujiakin oli enemmän kuin olin odottanut. Myös mukavat lukijakommentit ovat piristäneet. Toisin kuin monet ehkä ajattelevat, ei isonkaan kustantamon kirjailija saa automaattisesti tukuttain arvioita ja huomiota, varsinkaan jos on tuntematon suuruus. Siksi on aina kiva saada palautetta! :-)

Olen myös pohtinut kirjatrailerin tekoa. Tiedän, ettei niitä nyt niin valtavasti katsota, mutta olisihan se hauska kesäprojekti. Videonluontiohjelma tosin on vielä hakusessa, sillä jostain syystä Windows Movie Maker on minusta jotenkin monimutkainen enkä oikein osaa tehdä sillä kuin perusjuttuja. Vinkkejä otetaan ilolla vastaan!

Mukavaa kesää kaikille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *