Sammakkoprinsessan ennakkoversio!

Sain tänään postissa Sammakkoprinsessan ennakkoversion.

sp_ennakkoEikös olekin söpö? Tykkään todella paljon tuosta tytöstä kannessa, sillä hän on hyvin paljon mielikuvani Ofelian näköinen. Olen hurjan kiitollinen ja iloinen, että kirjastani tehtiin ennakkoversio, sillä se ei todellakaan ole itsestäänselvyys. Tämä kappale on jo hyllyssäni, ja odotan jo innolla myös ensimmäisen varsinaisen version näkemistä. Olen niin tutinoissani, että pitäisi päästä purkamaan höyryjä käsitöiden/askartelun pariin, mutta valitettavasti loukkasin käteni viikko sitten, eikä tällä käärökädellä paljon askarrella. Hmm… täytynee turvautua vanhoihin Sillä Silmällä -jaksoihin. Nauru on aina hyvästä, ja se on ideologiani kirjoittamisenkin suhteen. ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.