10 kysymystä

1. Mitä harrastat? Kaikenlaista nyhertämistä (=askartelu & käsityöt). Isoin projektini on nukkekodin sisustaminen, ja tällä hetkellä teen sen alakertaan herkkukauppaa.
2. Lempielokuva? Olen elokuvafriikki, joten näitä on liikaa mainittavaksi. Mutta pidän erityisesti historiallisista elokuvista (Austen-tulkinnat ym.), komedioista ja draamoista.
3. Nimeä kolme asiaa, jotka ovat juuri nyt lähelläsi. Tabletti, silmälasit ja pinkki, muovinen shampanjalasi (siinä on ihan vain vissyä ;-) ). Ostin tuon lasin pari vuotta sitten Tuurin Kyläkaupasta ja rakastan sitä. Juon siitä mitä milloinkin, vehnänorasjuomasta Jaffaan.
4. Kirja, jonka luit viimeksi? Rebecca Musserin The Witness Wore Red. Tositarina jenkkiläisestä FLDS-kultista lähteneestä naisesta. Näistä kulteista lukeminen on karmivaa mutta kiehtovaa. 
5. Salainen paheesi?
Shoppailu.
6. Soitetuin kappale iPodissasi? Loreen: Euphoria. Tämä oli Sammakkoprinsessaa kirjoittaessani usein toistolla.
7. Lempijäätelömaku? Kyllä se suklaa on, kaikissa muodoissaan.
8. Jos voisit tavata kenet tahansa, elävän tai kuolleen, kuka se olisi? Beethoven. Hän on kaikkien aikojen suosikkisäveltäjäni. Itse asiassa, ensimmäinen nuortenkirjaräpellykseni (noin kymmenen käsinkirjoitettua sivua) kauan sitten kertoi tytöstä, joka oli palavasti rakastunut Beethoveniin. :-D
9. Paras asia sinussa? Huumorintaju.
10. Minne haluaisit matkustaa? Englantiin, Italiaan ja Yhdysvaltoihin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.