Voita 2 A:n Kamut Kykykilpailussa!

Osallistu arvontaan, ja voit voittaa uunituoreen Lukupalat-kirjani 2 A:n Kamut Kykykilpailussa nimmarilla varustettuna!

2ankamut_kansi
Lukupalat on helppolukuinen sarja, joka on tarkoitettu lukemaan opetteleville tai juuri lukemaan oppineille lapsille. 2 A:n Kamut Kykykilpailussa kertoo tokaluokkalaisten tyttökaverusten elämästä, ja kirjan ihanan karkkikuvituksen on tehnyt Emmi Jormalainen.

Tähtiä ja tyttöenergiaa!

Opettajalla on uutisia: koulussa järjestetään kykykilpailut. Ja Aino on aina halunnut laulajaksi! Rosana taas osaa tanssia, joten bestisten numero on pian valmis. Mutta Saarakin haluaa esiintyä Rosanan kanssa. Caara kirjoittaa nimensä ceellä kuin julkkikset ja aikoo värjätä tukan turkoosiksi esitykseen. Saaran mielestä Ainon biisivalinnat ovat lapsellisia. Keksitäänkö ratkaisu ennen kuin syntyy riita?

Täytä ja lähetä oheinen lomake (yksi lomake per henkilö) ja olet mukana arvonnassa. Huom! Lomakkeen lähettämisen jälkeen ei tule erillistä viestiä, vaan palaat sivun alkuun.

Kilpailu päättyy keskiviikkona 15.2. 2017 klo 24:00 ja voittajan nimi julkaistaan tällä sivulla sekä Twitterissäni viimeistään lauantaina 18.2. 2017. Onnea arvontaan! :-)

Arvonta on päättynyt, kiitos osallistujille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *