Kirjat

Valpuri Vaahteran maaginen korva on 15-vuotiaan Valpurin humoristinen päiväkirja.

Mitä jos kuulisit poikien ajatukset?

Valpurin perheeseen kuuluvat noitaäiti (jonka taiat menevät aina pieleen), Viikatemies-isä ja balettia tanssiva veli Väinämö, joka on draamakuningasten kuningas. Keittiössä jöötä pitää apteekkipullossa asuva pullon henki Kannikka, jonka elämän tärkein asia on kakku. Bestis Hilda ihastuu milloin kehenkin, mutta onneksi ei sentään ihanaan futari-Kasperiin, jonka silmät ovat ah, niin siniset…

Kun Valpurin poskeen ilmaantuu jättimäinen finni – juuri kun hän yrittää kiinnittää söpön Kasperin huomion – joutuu hän turvautumaan äitinsä taikaliemeen. Finni pysyy poskessa, mutta Valpuri alkaa yllättäen kuulla poikien ajatukset. Se ei kuitenkaan ole ihan sellaista kuin hän oli kuvitellut.

Valpuri Vaahteran maaginen korva oli Topelius-palkintoehdokkaana vuonna 2017.

♥ Lue lukunäyte täältä!
♥ Osta kirja:      Elisa Kirja ♦  Adlibris (nidottu & e-kirja) ♦ Suomalainen Kirjakauppa (nidottu & e-kirja) ♦ BookBeat (äänikirja)2 A:n Kamut Kykykilpailussa on helppolukuinen kirja lukemaan opetteleville tai juuri lukemaan oppineille. Kirja kuuluu Lukupalat-kirjasarjaan. Kaunis kuvitus on Emmi Jormalaisen.

Opettajalla on uutisia: koulussa järjestetään kykykilpailut. Ja Aino on aina halunnut laulajaksi! Rosana taas osaa tanssia, joten bestisten numero on pian valmis. Mutta Saarakin haluaa esiintyä Rosanan kanssa. Caara kirjoittaa nimensä ceellä kuin julkkikset ja aikoo värjätä tukan turkoosiksi esitykseen. Saaran mielestä Ainon biisivalinnat ovat lapsellisia. Keksitäänkö ratkaisu ennen kuin syntyy riita?

♥ Osta kirja:      ♦  Adlibris ♦ Suomalainen Kirjakauppa
BookBeat (äänikirja)

2 A:n Kamut ja Nuttura-Hulda jatkaa tokaluokkalaisten tyttökamujen tarinaa. Kuvitus on jälleen Emmi Jormalaisen.

2 A -luokan mukava opettaja Petteri loukkaa jalkansa ja joutuu sairauslomalle. Seuraavana aamuna luokkaan marssii uusi opettaja Hulda, jonka nutturasta sojottaa viivoittimia ja sukkapuikkoja. Huldalla on ihan erilaiset opetusmenetelmät kuin Petterillä. Yhtäkkiä koko luokka askartelee käpylehmiä ja laskee matematiikkaa helmitauluilla. Saaraa harmittaa, kun kirjoissakin edetään miten sattuu. Mutta olisiko Huldan touhuissa sittenkin jokin tolkku?

♥ Osta kirja:      ♦  Adlibris ♦ Suomalainen Kirjakauppa
BookBeat (äänikirja)hallava_kirjat

Sammakkoprinsessa
on humoristinen nuorten fantasia, joka on suunnattu esimurkuille ja murkuille.

14-vuotias Ofelia on kyllästynyt olemaan suudelmaneitsyt. Hän on päättänyt saada ensisuudelmansa mahdollisimman pian, mutta äidin järjestämä synttäriyllätys muuttaa kaiken. Ofelia saa kuulla olevansa keiju, ja hänen korvansakin kasvavat jumbomittoihin. Kaiken huipuksi kummitädin antama keijulahja aiheuttaa katastrofaalisia muutoksia suutelurintamalle…

Sammakkoprinsessa oli Topelius-palkintoehdokkaana vuonna 2016.

♥ Lue lukunäyte täältä!
♥ Osta kirja:      Elisa Kirja ♦  Adlibris (nidottu & e-kirja) ♦ Suomalainen Kirjakauppa (nidottu & e-kirja) ♦ BookBeat (äänikirja)

Operaatio Huulituli on Sammakkoprinsessan jatko-osa.

14-vuotias Ofelia viettää kaksoiselämää – tavallisella yläasteella hän on kuin kuka tahansa teini, mutta keijuvaltakunnassa häntä ollaan vihkimässä kruununprinsessaksi. Kummassakin todellisuudessa suurinta huolta aiheuttaa poikaystävän hankkiminen, mikä on kuningattaren antaman Keijulahjan takia enemmän kuin haasteellista. Ainakin ennen kuin Ofelia kuulee kielletystä taikaliemestä, Huulitulesta…

♥ Lue lukunäyte täältä!
♥ Osta kirja:      Elisa Kirja ♦  Adlibris (nidottu & e-kirja) ♦ Suomalainen Kirjakauppa (nidottu & e-kirja) ♦ BookBeat (äänikirja)


Ofelia-kirjojen kotisivut löytyvät osoitteesta www.sammakkoprinsessa.com!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *